Table in reklamni napisi

V več kot 65 letih delovanja smo postali pravi mojstri za izdelavo najrazličnejših reklamnih tabel in napisov. S sodobno in varčno led osvetlitvijo naredimo velike ali male svetlobne table s printanimi ali izrezanimi napisi. Strankam prisluhnemo, svetujemo in izdelamo še tako zahtevno tablo in ogrodje. Nudimo tudi montažo – tako izdelavo temeljev za drogove kot tudi montažo tabel na višjih zgradbah, kjer je pri montaži potrebno dvigalo. V ponudbi imamo vrsto najrazličnejših alu profilov za notranje in zunanje označevalne table.

V notranjih prostorih stavb je potrebno označiti pisarne in druge prostore. V ta namen imamo vrsto aluminijastih profilov s plastičnimi ali kovinskimi končniki. Na te ploščice nalepimo ali zgraviramo napise. Prednost teh ploščic je, da jih lahko po potrebi enostavno zamenjamo z drugimi ploščicami in s tem ne poškodujemo podlage, na kateri so pritrjene ali jih namestimo na druga mesta. Ponudimo lahko tudi profil z dodatnim utorom, v katerega lahko vstavite košček papirja z dodatnimi informacijami.

Izdelujemo tudi obcestne table različnih formatov, neosvetljene table, od znotraj ali od zunaj osvetljene table, table na stavbah, označevalne table v stavbah, označevalne table v pisarnah, prostostoječe reklamne toteme in še kaj bi se našlo.

ZA VEČ INFORMACIJ POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Galerija